Paipis Centralbod

Paipis Centralbod


Paipis är en jordbruksby och förändringar i samhället återspeglas på byns utveckling på sitt eget sätt. Närheten till huvudstadsregionen har satt sin egen prägel på byutvecklingen. Den vackra landsbygdsmiljön har lockat nya invånare till byn och på detta sätt har byns vitalitet bevarats.


Detta tänkte sig kanske inte Paipis Centralbods grundare, när han öppnade sin Centralbod. Företaget levde med byn och det blev gradvis byns centrum,  där man utbyter nyheter och diskuterar den kommande framtiden.


Jordbruksteknik och mekanisering var jordbruksarbete gav företaget nya möjligheter och företaget växte. Vid generationsväxling expanderades också företagets verksamhetsområde. De befintliga utrymmen blev för små och modernare butik och lagerutrymme beslutades att bygga en kilometer från den ursprungliga butiken.


Gradvis har igen en ny generation tagit ledningen och företaget lever i nuet. Företagsverksamheten utvecklas hela tiden för att motsvara kundernas önskemål.


Traditionell service och yrkeskunnig personal håller verksamheten vid liv och fortsätta att samla lokalbefolkningen och andra kring kaffebordet i Centralboden.


Trevligt att du besöker vår hemsida - men kom gärna in till butiken för att se allt som vi säljer.


Personal på Paipis Centralbod hälsar dig hjärtligt välkommen.

Paipis Centralbod är:

Allt från foder till gödsel och funktionsdugliga maskiner.Maskiner för byggarbete och jordbruk.


Allt för hemmafixaren samt professionella verktyg för företag.


Vi har alltid ett bra urval av högklassiga handverktyg och maskiner.


Maskiner för såväl fritid- som arbetsbruk.Våra priser är konkurrenskraftiga och vi är kända för våra snabba leveranser.Paipis Centralbod är ett familjeföretag, vilket gör att vi kan göra snabba beslut för garantera snabba leveranser och smidiga priser.