Paipis Centralbod

Paipis Centralbod


Paippinen on maatalousvaltainen kylä, johon yheiskunnan muutokset ovat heijastuneet omalla vääjäämättömällä tavallaan.  Pääkaupunkiseudun läheisyys on kuitenkin tuonut oman mausteensa kylän kehitykseen.  Kaunis ympäristö on houkutellut uutta asutusta harvenevien maatilojen keskelle ja elinvoima on säilynyt.


Tätä seikkaa ei Paipis Centralbodin perustaja ei varmasti arvannut, kun avasi monitoimiliikkeensä Paippisten kylään.  Kauppa eli kylän mukana ja siitä muodostui vähitellen kylän keskus, jossa vaihdettiin kuulumiset ja pohdittiin tulevia.


Maatalouden rakentaminen ja koneistuminen teetti paljon työtä ja yritys kasvoi.  Sukupolvi vaihtui ja kaupan teko kasvoi ja toimintapiiri laajeni.  Vanhat tilat tulivat vähitellen ahtaiksi ja uudet modernit tilat päätettiin rakentaa reilun kilometrin päähän alkuperäisestä kaupasta.


Vähitellen uusi sukupolvi on taas ottamassa vetovastuun ja kauppa elää ajassa.  Toimintaa on kehitetty ja painotettu asiakkaiden toivomusten mukaan - vastaamaan taas kerran asiakkaiden toivomuksiin.


Perinteinen palvelu ja osaaminen pitää yrityksen hengissä ja edelleen kahvipannu kerää niin paikalliset kuin pitkämatkalaiset yhteen perinteisessä Paipis Centralbodin hengessä.


Tervetuloa sivuillemme ja pyrimme kertomaan ajankohtaisista tarjouksista ja uutisista Sinulle näiden sivujen kautta.


Paipis Centralbodin väki.

Paipis Centralbod on:

Kaikkea tarvittavaa rehuista ja lannotteista aina koneisiin ja laitteisiin


Kaikkia rakennustarvikkeita sementistä kattotiiliin ja laudoista aina talopaket-teihin


Koneita ja laitteita maataloudenja rakentamisen tarpeisiinKotipuutarhurin tarvikkeista aina ammattilaisten työkaluihin


Hyvä valikoima laadukkaita käsityökaluja ja muita työkoneita.


Sopivia koneita vapaa-ajan harrastuksiin tai työkäyttöönHintamme ovat kilpailukykyiset ja toimitusaikamme nopeat.


Paipis Centralbod on perheyritys, jossa päättäjä on aina paikalla ja kaupankäynti nopeaa ja sujuvaa.